Het gevaar van traineeships

Traineeships worden sinds jaar en dag ingezet om jong talent de mogelijkheid te bieden om zich onder de vlag van een organisatie persoonlijk te ontwikkelen. In de basis is het een goed concept. De praktijk leert echter dat er ook een groot nadeel is...

HR / recruitment

April 29, 2024

Er is zoveel meer mogelijk dan een traineeship

Traineeships worden sinds jaar en dag ingezet om jong talent de mogelijkheid te bieden om zich onder de vlag van een organisatie persoonlijk te ontwikkelen. Op basis van een langdurig contract kun je verschillende opdrachten doen en kun je in aanmerking komen voor opleidingen, leaseauto’s en andere arbeidsvoorwaarden.

Niets mis mee, toch? De praktijk leert echter dat er ook een groot nadeel is: je hebt minder regie over je eigen keuzes.

Je bent namelijk afhankelijk van de opdrachten uit het werkveld die jouw werkgever op dat moment krijgt. Zit er maar één klus tussen die ver weg ligt en niet helemaal bij je past? Tja, dan zal je hoogstwaarschijnlijk toch op deze klus gezet worden… Het is dus verstandig om na te denken over de voordelen en nadelen van een traineeship.

Een praktisch voorbeeld: Het voordeel van vastigheid (langdurig contract, zekerheid) kan nadelig zijn als je een opdracht hebt met veel reistijd en waarbij het werk minder bij je past. En wat als je toch wilt gaan reizen, een Pre-Master wil gaan aanvangen of een kans krijgt om te gaan ondernemen?

Snel en eenvoudig jouw eigen carrière vormgeven

Jij wilt je carrière vormgeven zoals dit het beste bij jou past, en wij willen dat faciliteren. UNDSQVRD wil betekenisvol bijdragen in de reis van persoonlijke ontwikkeling binnen Facility Management. We hebben verschillende manieren waarop we jou kunnen helpen met het voorbereiden of het maken van keuzes op het gebied van werk.

Een vaste baan wanneer jij dat wilt

Via ons platform kun je zelf regie nemen over je eigen carrière. Je maakt de Personal Brand Test, activeert je account en kan vervolgens zelf je beschikbaarheid aangeven wanneer je in aanmerking wilt komen voor banen bij jou in de buurt. Hierdoor ben je niet alleen voor ons vindbaar, maar ook voor organisaties die het platform zelf gebruiken.

Zet je beschikbaarheid alvast aan voor in de toekomst en krijg uitdagingen in je mailbox die matchen met je drijfveren!

Een tijdelijke facilitaire baan na je afstuderen

Naast vaste banen kunnen we jou ook concreet helpen aan tijdelijke banen. Zes maanden werken en daarna reizen? Why not!

Hiermee doelen we overigens niet op een simpele bijbaan, maar op een volwaardige klus in het facilitaire werkveld. Plan via de link onderaan dit artikel een digitale afspraak in en laten we samen het gesprek aangaan over hoe jij op een prettige manier zinvol werk kan invullen in een korte periode.

Gratis loopbaanadvies

In combinatie met het invullen van de Personal Brand Test gaan we in gesprek met jou om door middel van tips, adviezen en concrete functies & ideeën je te helpen bij de eerste stappen. Wil je echt dé basis leggen voor jouw personal brand en inzicht krijgen in je drijfveren? Dan kunnen we je ook een drijfverentest t.w.v 300,00 aanbieden. Deze is gratis als je via ons wordt gekoppeld aan werk!

Kortom; wil je advies inwinnen over concrete mogelijkheden in het werkveld of erachter komen wat nou allemaal mogelijk is? Plan dan een afspraak in via de volgende link:

Plan hier een kennismaking in met Ron om gratis loopbaanadvies te krijgen of informatie in te winnen over vast & tijdelijk werk dat bij jouw drijfveren past.

29.4.2024

Contact

Behoefte aan een persoonlijk gesprek?

Zit je met vragen over je carrière en heb je behoefte aan advies? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Verzonden!

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je.
Oops! Er ging iets verkeerd...